Topshop

Snygg vår outfit, vill ha!


PÅ TIDEN!

Har inte upptaterat på as länge, vet inte riktigt varför men jag tänkte att det var på tiden nu!
Har nyss varit på en lång mysig promenad med bästisarna♥
Ska plugga nu sen ska jag hoppa i säng, är verkligen trött...  
ciao;)




OMG

Fick precis reda på att jag har en redovisning tills i morgon som jag ens inte har börjat på! Jag var typ överlyckig för jag för en gång skull inte behöva plugga! Detta kom som en chock jag hade helt glömt bort det! Nu blir det till att kötta!
Hörs i morgon♥


Kärlek

Detta halsbandet från nelly.com är bara så snyggt! Tror jag ska ta och beställa det;)

 

lättnad!

Det känns verkligen som en lättnad nu när hälften av nationella i engelska är över! och det känns ännu bättre av att komma hem och inte behöva plugga något! Riktigt nice;)
Nu ska jag snart sticka till träningen hörs:)


   


Nervös

I morgon kl.08.20 har jag nationella i Engelska! Jag har inte tänkt på det så mycket innan, men nu börjar jag faktiskt bli nervös. Hoppas det inte blir så svårt, engelska är ju inte min starkaste grej och inte direkt hörförståelse och vi kommer starta med det. Hoppas det går bra;) Lycka till alla nior!


I don't know?

Kollar in lite olika skor vet inte vilka jag vill ha, alla är lika snygga! Helst skulle jag villa ha alla!
vilka tycker är snyggast?




 

Painting

Det har varit en riktigt chill dag, dagen började med lite solning sen fixning på mitt rum, sen pluggning och nu sitter jag i min säng och ritar lite;)
Tror jag ska gå en promenad, känner att jag måste röra på mig;)


SOL

Just nu sitter jag och Cornelia på min balkong och solar! Riktigt nice;) Eftersom det typ har varit solförmörkelse nu i några månader känns det ju nästan som man aldrig har solat innan!



Fynda!

För en stund sen var jag på Nova med Cornelia♥ Jag hittade ett par riktigt snygg örhängen och gissa vad de kostade? 10kr!!! Snacka om att fynda;), de hade kostat 100kr innan. Det blev inget mer en örhängena, jag får vänta tills jag får min lön, då ska jag verkligen shoppa på riktigt! Nu kommer snart Cornelia så ska vi vara barnvakt till en massa söta små ungar:)


Så klart!

Har nyss kommit hem efter en skit rolig gympalektion, vi hade basket, tjejerna mot killarna och vi tjejer vann ju så klart! Vi var riktigt grymma måste jag bara säga;)
Ska snart sticka och vara tränare och efter det blir det styrketräning;) Har faktiskt inget planerat för kvällen det kanske bara till att hänga med vännerna♥ Nu ska jag gå och göra mig ett riktigt gott mellanmål!

Vill ha dessa sjukt snygga solglasögonen från H&M!


Devote eller blogg?

Funderar på att byta till devote fast jag vet inte, vad tycker ni?


BOX

Har nyss kommit hem efter en riktigt jobbig träning men skit kul! Det blev ingen vanlig träning i dag vi hade istället boxning sjukt kul! Ska hoppa in i duschen nu sen blir det plugg plugg plugg....

Mina nya örhängen från H&M syns på bilden här nedanför kanske inte så tydligt men dom är iallafall fin fina lite tunga men men;)


Fixat & klart!

Idag i skolan kom min klass äntligen överens om vad vi ska ha för klass tröja! Innan har det bara blivit en massa bråk men nu så fixade vi det;) så i morgon ska vi beställa den, det känns riktigt skönt att vi äntligen har kommit överrens! Nu ska jag äta och plugga lite sen blir det träning, hörs senare ♥



 


Kate Moss

Diggar skorna hon har på sig, sjukt coola!
 








sommar!

Sitter och kollar på gamla bilder sen sommaren:) Jag vill verkligen ha sommar nu, att få slippa frysa! Det finns bra fördelar med sommaren!



nyttt

Lite bilder på mitt nya snygga halsband från H&M och på min nya vanliga oversizetröja, också från H&M;)
   







Homeworks!

Jag måste verkligen plugga! men jag vet inte hur jag ska börja. Det är alltid lika svårt, speciellt när man ska skriva en fet uppsats! jag känner mig typ som ett stort frågetecken och det känns inte så bra... Så det blir till att sitta upp hela kvällen och plugga, hehe ser inte direkt  fram emot det... puss puss♥


Helt färdig...

I dag var jag ju i Malmö, hittade inte så mycket men ett par örhängen och ett snyggt halsband köpte jag iallafall. Blev faktiskt nöjd;) Kommer nog några bilder på smyckena i morgon, är alldeles för trött för att lägga ut några bilder nu. Anledningen för att jag är mega trött är för att jag för ett tag sen kom hem efter en två timmars och fyrtiofem minuters hård träning! Jag är helt färdig nu så det blir nog inget plugg i kväll som jag egentligen borde göra.... Har fet SO inlämning på fredag som jag inte har börjat på hehe inte så bra...
Nu ska jag bara äta upp sen ska jag hoppa i säng, godnatt


Malmö

Har studiedag så ska till Malmö för att shoppa lite. Ska försöka hitta lite coola smycken;) puss♥   
                                                                                                        


Yesterday

Lite bilder sen gårdagen, var ute och fotade i det fina vädret:)











 


I love it!

I dag känns det som våren har kommit, det är super härligt väder! Jag älskar att vakna upp med solen i ansiktet!
det blir så mycket enklare att stiga upp, det är också så himla fint när solstrålarna tränger sig igenom persienner, I love it!
I år har våren verkligen varit efterlängtad, men nu är den på gång;)
 
                                                                                                 
 

 

BOMBNEDSLAG!

Nu sitter jag här i mitt rum som för tillfället ser ut som ett bombnedslag, det är verkligen katastrof! Så jag funderar faktiskt på att fixa lite här inne, känner inte direkt för det men jag måste minsann gör en insats här!
Efter jag har fixat här hemma lite så ska jag stick till Rebecca och träffa alla tjejkompisarna♥
Men nu måste jag sätta i gång med städningen, ha en riktigt bra lördag!


FREDAGSMYS

Är hos Rebecca nu med Alma och Malin, snart drar jag och Malin och är tränare:)
Skönt att det äntligen är fredag!

Godnatt

Har nyss kommit hem, var med mina vänner Alma och Malin♥ Vi hade en liten mysig film kväll;)
Men nu måste jag verkligen sova, för i morgon är det skola så det blir till att gå upp tidigt:( Gud vad jag önskar att vi hade sovmorgon!!! det skulle vara så skönt känner att jag har lite brist på sömn. Borde nog sova nu, vi hörs i morgon godnatt:) 


pallar inte...

Idag när jag vaknade var jag så himla trött, jag fick verkligen tvinga min upp ur sängen! Det skulle varit så sjukt skönt att bara få sova vidare! men e det skola så är de....

Nu sitter jag här hemma med en kopp te och känner verkligen inte för stick till träningen!
Jaja det är väl bara till att bita ihop och sticka till träningen, men först ska jag chilla lite här hemma kram♥



 


PANIK!

Har nyss kommit hem från träningen, var lite på stan innan träningen och åt på subway med vännerna Så himma god mat dom har där!
Gissa vad som händer när vi hade ätit upp och ska gå och slänga matresterna i soptunnan?
Min vän Agnes öppnade locket till papperskorgen som vanligt men när hon sedan skulle kasta i skitet så råkade hennes ring följa med ner i alla rester!!! och det var inte bara en ring det var hennes kompis ring som var as fin och inte går att köpa längre! Agnes drabbades av panik och börja rota bland resterna, allt slutade med att vi kom försent till träningen och att Agnes och Anna fick ta med sig hela sopsäcken ut och stå och rota i typ 20 min!!! Tillslut hittade de ringen som typ var dränkt i massa dressing!
Det är bara en sådan typiskt grej som Agnes dagligen råkar ut för! Men det var faktiskt ganska rolig, iallafall för mig som stod och såg på;)


Tisdag


Nu ska jag snart sticka och träna efter träningen blir det hem till min kära stora syster och kolla till hennes nya lägenhet. Kram kram♥






no more candy!

Efter veckan i Romme Alpin bestämde jag och mina kompisar för att ha godislöfte. Jag kände att det blev lite mycket godis under den veckan! Godis varje dag i en vecka är sjukt gott men inte så hälsosamt. Så vi ska allså inte äta godis eller chips på ett halvår! Ganska tufft men jag klarar det nog, jag får ju belöning money money;)


 

I WANT SPRING NOW!

Idag när jag vaknade upp trodde jag att våren äntligen var här eftersom det var så himla fint väder i går! Men vad möts jag av? Typ SNÖSTORM!!! okej kanske inte snöstorm, men i mina ögon var det iallafall det. Jag är verkligen trött på all snö nu! Nu vill jag bara ha VÅR!!! Jaja tillslut kom jag iallafall upp ur sängen och det blev skola som vanligt och sen bild. Det blev ingen Yoga idag pallade verkligen inte, man blir så trött av detta gråa vädret... 
Nu ska jag plugga lite sen blir det nog en liten promenad men bästisen Malin♥ 








RSS 2.0